Henny Brouwer

Senior Instructor - Drenthe/Groningen

Meerdere keren per week hardlopen is een belangrijk onderdeel van Henny haar levensstijl en ook de cross-triathlon op Ameland staat jaarlijks op haar programma.

Ze heeft de Sportacademie afgerond en is tevens opgeleid tot Basis looptrainer niveau 3 door de Atletiekunie. Maar haar passie is Chirunning, zowel het zelf beoefenen als het met enthousiasme overbrengen aan de absolute beginnende hardloper dan wel de vergevorderde prestatiegerichte loper.

Ze heeft zelf ondervonden dat door het aanleren van deze techniek, ze meer ontspannen, maar ook makkelijker en daardoor sneller is gaan lopen.

Workshops, clinics en lezingen

Sinds 2011 is ze gecertificeerd instructeur en geeft sindsdien workshops, clinics( ook voor bedrijven) en lezingen. Ook traint ze maandelijks haar techniekgroep.

Cursussen worden op locatie gegeven, waarbij Drenthe, Groningen en Friesland haar uitvalsbasis is. Ook andere locaties in Nederland en Noord-Duitsland vallen onder de mogelijkheden.

De reguliere cursussen en workshops staan op deze site, voor meer informatie en privélessen kijk op mijn site www.bvlopen.nl of stuur me een e-mail.

Henny-Brouwer_ChiRunning-ChiWalking-instructeur

Workshops van Henny Brouwer

hieronder vind je de workshops van Henny Brouwer. Meer informatie over de diverse workshops vind je hier »

Extra ondersteuning bij ChiWalking of ChiRunning?

Kijk eens in onze webshop