ChiRunning - Intensive 5-daagse in Apeldoorn

Wil je leren hardlopen met de ChiRunning-techniek? Makkelijker of sneller lopen? Je techniek verbeteren en verdiepen? Een (halve) marathon voor de eerste keer lopen? Of gewoon een lekkere hardloopweek weg?

Volg dan de ChiRunning Intensive 5-daagse in Apeldoorn. Een mooi en afwisselend programma met naast ChiRunning ook mindfulness en  Oxygen Advantage (Zuurstofwinst).

Met de vijfdaagse ChiRunning Intensive training haal je het beste uit jezelf. Je werkt aan: looptechniek, ontspanning en ademhaling.

Naast het aanleren, verbeteren of verdiepen van je ChiRunning techniek leer je ook om meer ontspannen te hardlopen. Veel lopers gaan hierdoor niet alleen lekkerder lopen maar ook sneller.

Hardlopers besteden veel aandacht aan schoenen, hydrateren en eten maar de ademhaling wordt (te) vaak vergeten. Daarom gaan we tijdens de 5-daagse ook met de methode Oxygen Advantage (Zuurstofwinst) werken aan het verbeteren van je ademhaling.

De vijfdaagse is geschikt voor iedereen die ChiRunning wil leren of ChiRunning-techniek verder willen verdiepen.

Als je techniek voldoende op orde is, is trainen op hartslag een manier om je training efficiënter te maken. We helpen je met het bepalen van je hartslagzones. Zo maak je de perfecte start voor de (halve) marathon. Dit onderdeel is optioneel: als je niet met een hartslagmeter wilt trainen, hoeft dat uiteraard niet.

Instructeurs Henk Hiemstra, Betty van Zoelen en Rick Tuinman geven de trainingen. Rick is ook onze Oxygen Advantage-instructeur.

De aanbetaling voor het weekend bedraagt 125 euro
De totale kosten voor dit weekend bedragen € 825,-.
Voor het restbedrag van de cursus ontvangen je t.z.t. een factuur.

Vroegboekkorting:

Boek je voor 1 januari 2025, dan ontvang je 10% korting..

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail of neem contact op met Betty van Zoelen: betty@coachingnatuurlijk.nl

De ChiRunning Intensive 5-daagse in Apeldoorn is van 18 (start 15:00 uur) tot en met 22 mei 2025 (einde 15:00 uur).

De vijfdaagse gaat door bij minimaal 7 deelnemers. We laten je uiterlijk 1 maart 2025 weten of de intensive al dan niet doorgaat.

 

 

 

Onze 5-daagse Intensive Training

hieronder vind je een overzicht van onze 5-daagse Intensive Training. Wil je meer informatie over deze of andere trainingen of heb je een vraag? Stuur gerust een email of neem contact op met via onze contactpagina »

ChiRunning – Intensive 5-daagse Apeldoorn

125,00

Zoek je producten ter ondersteuning?

Kijk eens in onze webshop voor boeken, dvd's en diverse andere producten