Bedrijf in beweging

meer balans en energie op de werkvloer

Bedrijf in beweging
Wat kan de ChiTechniek doen om uw bedrijf in beweging te krijgen?  De kracht van ChiRunning is misschien wel dat de voordelen van ChiRunning zich niet beperken tot het lopen. Door anders te trainen ga je ook anders met de dagelijkse gang van zaken om, je kunt veel gemakkelijker je gedachten loslaten, je krijgt meer de regie over je lichaam en de dagelijkse gebeurtenissen. Door de beoefening van ChiRunning en ChiWalking ervaar je wat het rendement van ontspanning is. Door op een goede manier te bewegen leer je beter met je energie om te gaan. Met de juiste balans ben je prima op je dagelijkse taken berekend!

Ervaring
We zijn natuurlijk al actief bezig voor verschillende opdrachtgevers. Voor de medewerkers van Zilveren Kruis bijvoorbeeld maakten we reeds een promotievideo over ChiWalking. En bij scholengemeenschap Alliantie mogen wij al sinds een aantal jaren ChiRunning en ChiWalking workshops verzorgen.

Toegevoegde waarde op de werkvloer
Daarom zijn ChiRunning en ChiWalking ook van toegevoegde waarde op de werkvloer. Als je wilt weten welke mogelijkheden er zijn voor uw bedrijf stuur ons dan een bericht of neem contact op »

Boeken en DVD's over ChiRunning en ChiWalking

De webshop biedt diverse artikelen die goed aansluiten bij ChiRunning en ChiWalking