ChiLiving Lifestyle Retraite

25 tot en met 27 augustus 2023

ChiLiving leefstijl retraite in samenwerking met Herbalife

Kom ultiem genieten in het werkelijk prachtige natuurgebied in Bakkeveen. Ervaar hoe de Chi-techniek en voeding bijdragen aan een gezond, gelukkig en mindful leven.

Focus op Mindset & Mind/body Connection

Veel hardloop/wandelretraites richten zich op het lopen van kilometers. Maar wat als je goed wilt leren hardlopen en wandelen, je efficiëntie wilt verbeteren en blessures wilt voorkomen? Dan is het ontwikkelen van een verbinding tussen lichaam en geest van het grootste belang. Een ChiRunning/ChiWalking retraite biedt jou de tijd en ruimte voor het ontwikkelen en verdiepen van de relatie die je hebt met jezelf, je lichaam en je hardlopen.

Onderdelen tijdens deze retraite

  • ChiRunning en/of;
  • ChiWalking;
  • Herbalife (ontbijt en lunch);
  • Diverse leefstijl workshops o.a.:
  • Oxygen Advantage (zuurstofwinst);
  • Activeer je lijf, kalmeer je brein

Instructie over techniek

Werken met een gecertificeerde instructeur geeft je begeleiding, directe feedback en je vertrekt met je persoonlijke top drie focuspunten om je techniek te verbeteren.

Verleg je grenzen, ervaar innerlijke rust terwijl je leert de techniek te optimaliseren en transformeer je oefening in een bewegende meditatie.

Doe ook mee met deze unieke retraite

Drie dagen genieten en ervaren hoe de Chi-techniek en voeding samen gaan voor een gezond en mindful leven.

Het gehele pakket

ChiRunning en ChiWalking is meer dan alleen wandelen en hardlopen. De bewegingsprincipes en de meditatieve kwaliteiten die voortkomen uit de verbinding tussen lichaam en geest creëren een levensstijl die is gebouwd op uitlijning en ontspanning. Welke betere manier kun je bedenken om gezond te worden en te blijven?

Voeding

Herbalife verzorgt tijdens de retraite het ontbijt en de lunch. Zij laten je ervaren dat je met een kleine aanpassing veel positieve veranderingen met voeding kunt realiseren.