Tevreden Deelnemers

Ik heb daarna nog veel in de sportschool rond gehangen, maar zonder veel resultaat. Maar tijdens de corona periode ben ik gewoon toch maar weer gaan lopen, in chi-running style. Dat kostte best wel even wat moeite, maar ik heb de slag te pakken gekregen. En wie schetst mijn verbazing: ik heb steeds minder last van mijn knie, die cyste is aan het slinken, en ik voel mij beter dan ooit na een loopje. Ik ben enorm blij dat ik de workshop gedaan heb, en denk er nog vaak, en met plezier aan terug. Dit wilde ik je graag nog eens vertellen. Dank voor de goede adviezen en de filmpjes. Daardoor blijft alles toch beter hangen dan alleen uit het boek. Wellicht doe ik nog weer eens mee met een workshop voor gevorderde chi-runners (als die er zijn), of met zo’n buitenlandse halve marathon. 
Met vriendelijke groet,
 
Kees Hagen (Delft)