André Woutersen

Instructor - Driehuis (Noord-Holland)

Rust is de Meester van de beweging (Lao Tse)

ChiRunning is hardlopen met een ontspannen lichaam energiezuinig gebruikmakend van de  zwaartekracht en de kracht van de weg. De techniek stap voor stap oefenend leer je  te luisteren naar je lichaam. Eerst om de techniek onder de knie te krijgen  om daarmee steeds makkelijker te werken aan uithoudingsvermogen. Verwonderlijk is dat snelheid daarna vanzelf komt. Blessures blijven door de stap voor stap aanpak achterwege. ChiRunning zou je leven in deze tijd van stress, targets en bucketlists wel eens flink kunnen veranderen. Hardlopen wordt weer een manier van ontspanning die plezier en energie oplevert.

Het roer omgooien

Na een werkzaam leven achter het bureau heb ik in 2015 het roer omgegooid. Vanuit de ideeën van ChiRunning coach ik nu mensen individueel in de buitenlucht. Cursussen, workshops en trainingen geef ik in de altijd mooie Kennemerduinen van Noordwijk tot IJmuiden.

Wil je meedoen aan een workshop of een cursus? Kijk even op de website zephyrmovement en meld je aan. Wil je individuele begeleiding of heb je een specifieke vraag? Bel of mail me even!

06 46511373 - awoutersen@gmail.com

Andre-Woutersen_ChiRunning-ChiWalking-instructeur

Workshops van André Woutersen

hieronder vind je de workshops van André Woutersen. Meer informatie over de diverse workshops vind je hier »

Extra ondersteuning bij ChiWalking of ChiRunning?

Kijk eens in onze webshop