André Woutersen

Instructor - Hillegom (Zuid-Holland)

Rust is de Meester van de beweging (Lao Tse)

ChiRunning is meer dan hardlopen. ChiRunning is bewegen op de manier die de oude Tai-Chi meesters voor ogen hadden. Volledig in balans, uitgelijnd en ontspannen bewegen in harmonie met de krachten om ons heen.
Beweeg met de hulp van de zwaartekracht en de kracht van de weg.
ChiRunning is lopen met aandacht, terwijl je luistert naar wat lichaam je te melden heeft.  Leer stap voor stap. Gebruik de ogen van de instructeur om beter te worden.
Eerst om de techniek onder de knie te krijgen  om daarmee steeds makkelijker te werken aan uithoudingsvermogen. Verwonderlijk is dat snelheid als vanzelf komt. Blessures blijven door de stap voor stap aanpak achterwege. ChiRunning kan je leven in deze tijd van stress, targets en bucketlists wel eens flink veranderen. Hardlopen wordt weer ontspanning die plezier en energie oplevert.

 

Lopen in de duinen

Vanuit de ideeën van ChiRunning coach ik nu mensen individueel in de buitenlucht. Cursussen, workshops en trainingen geef ik in de altijd mooie Amsterdamse Waterleidingduinen van de Zilk tot aan Zandvoort. Voor maatwerk kom ik naar jouw bekende hardloopomgeving.

Wil je meedoen aan een workshop of een cursus? Kies een workshop op deze website of kijk even op de website Zephyrmovement en meld je aan. Wil je individuele begeleiding of heb je een specifieke vraag? Bel of mail me even!

06 46511373 - awoutersen@gmail.com

 

 

Andre-Woutersen_ChiRunning-ChiWalking-instructeur

Workshops van André Woutersen

hieronder vind je de workshops van André Woutersen. Meer informatie over de diverse workshops vind je hier »

André Woutersen

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Extra ondersteuning bij ChiWalking of ChiRunning?

Kijk eens in onze webshop