Anneke Koeckhoven

Senior Instructor - De Goorn (Noord-Holland)

ChiRunisfun!!! ChiWalkisfun!!! Ontspanning is een belangrijk onderdeel bij de workshops en de cursussen. Vanuit ontspanning wandelen of rennen, leren van elkaar en gezelligheid wordt de dag ingevuld. Lekker een dag voor jezelf!

Als professioneel instructeur weet ik vanuit de theorie en voel ik in mijn lijf dat je fysieke lichaam altijd leidend is. Dat is de winst van ChiWalking en ChiRunning. Van spanning naar loslaten.

In 2016 heb ik 7 weken Santiago gelopen. ChiWalking heeft mij toen zoveel, zowel fysiek als mentaal, opgeleverd dat 2017 voor mij het jaar van de grote verandering geweest.

Ik heb gekozen om steeds meer vanuit bovenstaande insteek te werken en te leven. Dat heeft geresulteerd in het aanbieden van mijn ontslag als coach bij mijn werkgever en mij helemaal te richten op mijn fantastische Outdoorbedrijf Hollend Stilstaan -> www.hollendstilstaan.nl

Balans in de beweging

Ik ben in mijn werk altijd op zoek naar de grens van belastbaarheid; wanneer is er nog voldoende balans in de beweging en wanneer start de overbelasting? Vanuit de filosofie No pain – No pain gaan we op zoek naar de focussen die voor jou van toepassing zijn!

Ik kijk naar je uit om je te verwelkomen in een van mijn basis- of verdiepings Chi-cursus of Chi-workshop.

Met Chi-groet,

Balansdoorbeweging

Anneke Koeckhoven.

Anneke-Koeckhoven_ChiRunning-ChiWalking-instructeur

Workshops van Anneke Koeckhoven

hieronder vind je de workshops van Anneke Koeckhoven Meer informatie over de diverse workshops vind je hier »

Anneke Koeckhoven

65,00145,00

Voorbereiding en tips lange wandelingen
Samen met Adem therapeute Belia Visser uit Rijsoord ga ik, lange-wandeltocht-ervaringsdeskundige, workshops in de regio Rotterdam verzorgen. Een prachtig idee daadwerkelijk om te zetten naar een concreet reisplan vergt veel voorbereiding. Een goed begin is het halve werk!!

Naast de praktische zaken is er zeker ook aandacht voor je houding en daaruit voortvloeiende wandelhouding. De feedback op jouw houding wordt ook aan je teruggekoppeld via beeldmateriaal.

Extra ondersteuning bij ChiWalking of ChiRunning?

Kijk eens in onze webshop