Arco van Noppen

Instructor - Middenbeemster (Noord-Holland)

ChiRunning en ChiWalking is leuk, lekker en gezond! Daarom geniet ik er zo van. En omdat ik iedereen dit gun, ben ik instructeur geworden. Om mensen verder op weg te helpen in hun (werkende) leven, ontspannen om te gaan met hun omgeving en gebruik te maken van de krachten die er zijn. 

De inzichten van Chi-Running kan ik erg goed gebruiken om mensen daarin te coachen. Door de specifieke technieken toe te passen voel je je levenslijn, ervaar je de ontspanning en word je energieker. Prachtige manier van jezelf geestelijk en fysiek ontwikkelen tot een vitaal mens, toch!

Of je nu coaching wil of gewoon moeiteloos en blessurevrij  wil leren (hard)lopen: ik help je graag verder. Met persoonlijke instructie en begeleiding of via één van de workshops.

Een complete beleving

Mijn workshops houd ik op verschillende plekken in het land, maar de meest bijzondere is op Natuurboerderij Plassendaal op het prachtige Texel. Behalve de ervaring van de workshop zelf krijg je zeker een beleving mee van het eiland, van gezond en lekker eten en van biologische zorgboerderij mee.

Voor meer informatie over mijzelf en mijn werkwijze kan je terecht op www.r-connect.nlen natuurlijk maak ik graag kennis met je via arco@r-connect.nl.

Arco-van-Noppen_ChiRunning-ChiWalking-instructeur

Workshops van Arco van Noppen

hieronder vind je de workshops van Arco van Noppen. Meer informatie over de diverse workshops vind je hier »

Extra ondersteuning bij ChiWalking of ChiRunning?

Kijk eens in onze webshop