Betty van Zoelen

Instructor - Haarlem (Noord-Holland)

Hardlopen is altijd wel een onderdeel van mijn leven geweest. Vanaf mijn 13e met vlagen en vooral kortere afstanden, maar sinds mijn 30e werd het gestructureerder en namen de afstanden langzamerhand toe. Zo  liep ik in 2005 mijn eerste marathon. En dat smaakte naar meer.

Via mijn vriend ontdekte ik ChiRunning en in 2010 besloten we een cursus te volgen. Wat een openbaring. Het effect op mijn lopen was vrijwel meteen merkbaar. Mijn snelheid nam toe en, veel belangrijker nog, ik had na het lopen van een marathon nauwelijks spierpijn meer en was binnen de kortste keren hersteld. Waardoor ik moeiteloos vaker en verder kon lopen en de marathons steeds vaker ultramarathons werden.

Techniek die wat brengt

Inmiddels begon ik aardig op een ChiRunning-ambassadeur te lijken, omdat ik aan iedereen die het maar wilde horen vertelde wat deze techniek mij had gebracht. En dus was het nog maar een kleine stap om me te laten opleiden tot ChiRunning/ChiWalking-instructeur. Sinds augustus 2017 geef ik cursussen ChiRunning in de Kennemerduinen bij Bloemendaal / Haarlem.

Wil jij ook moeiteloos en blessurevrij hardlopen? Meld je dan aan via deze website of viawww.runningnatuurlijk.nl. Heb je eerst nog vragen? Aarzel dan niet om mij te mailen (betty@runningnatuurlijk.nl) of te bellen (06 429 373 34).

Betty-van-Zoelen_ChiRunning-ChiWalking-instructeur

Workshops van Betty van Zoelen

hieronder vind je de workshops van Betty van Zoelen. Meer informatie over de diverse workshops vind je hier »

Betty van Zoelen

110,00

Extra ondersteuning bij ChiWalking of ChiRunning?

Kijk eens in onze webshop