Cor Knipmeijer

Master Instructor - Meppel (Drenthe)

Al jarenlang ben ik een fanatieke hardloper, aanvankelijk als sprinter maar inmiddels al vele jaren als langeafstandloper. Ook ben ik al jaren als atletiek- en looptrainer actief.

Het ontdekken van ChiRunning heeft mijn verslaving voor het hardlopen alleen maar groter gemaakt. Van het gemak waarmee je kunt lopen als je de ChiRunning techniek toepast, kan ik enorm genieten.

Wat mij verder erg aanspreekt bij ChiRunning is dat je niet alleen je lichaam traint maar ook je geest. Je bent beter in balans, ook in het dagelijks leven. Je voelt je dus niet alleen fitter het is ook nog eens een verrijking.

Minder kans op blessures

Met ChiRunning verminder je de kans op blessures  Zelf ben ik gelukkig zelden of nooit geblesseerd. Als hardlooptrainer echter zie ik maar al te vaak lopers die dat wel overkomt. Veel van die blessures zijn te voorkomen door het toepassen van ChiRunning.

Om die lopers maar ook alle andere de gelegenheid te bieden de voordelen van ChRunning te ervaren, besloot Cor dat hij graag instructeur wilde worden. Hij werd toegelaten tot de opleiding bij Marion Meesters in 2015 en rondde de opleiding in september 2016 af.

Wil je meer informatie, dan kun je mij een e-mail sturen.
Of kijk op mijn website: www.doorlopendbeter.nl.

Cor-Knipmeijer_ChiRunning-ChiWalking-instructeur

Workshops van Cor Knipmeijer

hieronder vind je de workshops van Cor Knipmeijer. Meer informatie over de diverse workshops vind je hier »

Cor Knipmeijer

65,00110,00

Extra ondersteuning bij ChiWalking of ChiRunning?

Kijk eens in onze webshop