Evert Aldewereld

ChiWalking Instructor - Almere (F)

Ik ben Evert Aldewereld en woon in Almere Buiten.

In mijn vrije tijd wandel ik graag lange afstanden door de bossen. Het liefst wandel ik op onverharde paden, waardoor ik meer van de natuur en de dieren in het wild geniet.

Ik ben fan van barefootwandelen, de meest natuurlijke vorm van wandelen.

Elke maand organiseer ik een blotevoetenwandeling. Niets is lekkerder dan vroeg in de ochtend op blote voeten mindful door de natuur te wandelen en goed in contact met de aarde te zijn. Door daarnaast bewuster te ademen kom je helemaal tot rust.

Regelmatig ga ik een uitdaging aan, zoals een Kennedymars van 80 kilometer binnen 16 uur afleggen.

Zo heb ik ook met Wim Hof meegedaan om het wereldrecord ‘duizend meter op blote voeten over het ijs lopen’ te vestigen. Deze ice-challenge is opgenomen in het Guinness Book of Records!

Ik vind het lekker om in een ijsbad te zitten of in de winter het water in te gaan voor een koude plons. Hierdoor ontwikkel ik een sterke mindset en train ik mijn lichaam door kou.

In december 2017 heb ik in Utrecht de Chirunning-cursus gevolgd.

Hierdoor kwam ik erachter dat bepaalde blessures en spierpijn bij het wandelen en hardlopen weleens van een verkeerde wandelhouding/pas kon komen.

Ik heb mij hierin gespecialiseerd door meerdere wandeltraineropleidingen te volgen; onder andere bij Koninklijke Wandel Bond Nederland voor FitStap-coach en natuurlijk de opleiding tot ChiWalking-instructeur. Sinds januari 2020 ben ik gecertificeerd ChiWalking-instructeur.

Een paar keer per jaar geef ik ChiWalking-workshops, zodat je makkelijker kunt wandelen met minder inspanning.

Ook als je graag in beweging wilt blijven, maar dit niet vanzelf gaat, zijn er mogelijkheden om deel te nemen met een speciaal ChiWalking-wandelprogramma van een paar weken.

In een gezellige groep werken we aan onze wandeltechniek en conditie.

Kijk hier voor een workshop naar jouw keuze.

Voor persoonlijk contact kun je mij mailen via info@aldefit.nl of kijk op www.aldefit.nl

 

Evert-Aldewereld_instructeur-instructor-ChiRunning-ChiWalking_new-L

De workshops van Evert Aldewereld

ChiWalking – Meerdaagse cursus

In deze cursus leer je basisbeginselen van ChiWalking.

Dit product is momenteel niet op voorraad.