Henk Hiemstra

Senior Instructor - Franeker (Friesland)

Op 52 jarige leeftijd (2012), ben ik begonnen met hardlopen. Daarvoor was ik een enthousiast basketballer. Door zwakke enkels had ik nooit bedacht dat hardlopen wat zou zijn (had al vaak enkelblessures bij Basketbal). Nadat ik met mijn jongste dochter (toen 15) samen de “start to run” ging doen werd het serieus.

Werkzaam in de psychiatrie en zelf een burnout gehad, ontdekte ik hoe hardlopen bijdraagt aan herstel van de stress van alledag. Ik werd runningtherapeut, wilde dat andere mensen ook laten ervaren.

Mindful en blessurevrij hardlopen

Een weekend ChiRunning op Terschelling was de start van mindful en blessurevrij hardlopen. De combi met Runningtherapie vind ik geweldig, daar draait het om weer plezier in bewegen krijgen. Zonder blessures is daarop meer kans. Mijn doel is met plezier een leven lang hardlopen. Wil je dat ook? Boek dan een workshop via deze site.

Ben je geïnteresseerd in privéles of wil je een cursus Runningtherapie volgen bij mij kijk dan op mijn site www.trochdrave.nl. Voor meer informatie kun je natuurlijk e-mailen

Henk Hiemstra

Workshops van Henk Hiemstra

hieronder vind je de workshops van Henk Hiemstra. Meer informatie over de diverse workshops vind je hier »

Henk Hiemstra

125,00

Extra ondersteuning bij ChiWalking of ChiRunning?

Kijk eens in onze webshop