Karlijn van der Meer

Senior Instructor - Utrecht (Utrecht)

Als klein meisje liep ik al hard. Steeds een beetje langere afstanden, in eerste instantie naast andere sporten.  Sinds 2011 ben ik me meer en meer gaan toeleggen op het hardlopen. Bij een hardloopclub gaan trainen, halve marathons gaan lopen en zelfs hele marathons. 

Vanaf dat moment is hardlopen mijn voornaamste sport én meer; een passie, een verslaving. Toen kwam ook het besef dat ik mijn leven lang zou willen kunnen blijven hardlopen.

Efficiënt en blessurevrij hardlopen

Eind 2012 werd ik door een clubgenootje gevraagd om mee te gaan naar een workshop ChiRunning van Marion in het Amsterdamse Bos. Tijdens de workshop hoorde ik voor het eerst over de techniek om efficiënt en blessurevrij hard te lopen en dacht: wie wil dat nu niet? Na deze workshop nog drie keer een weekend naar Terschelling geweest voor mindful ChiRunning. De laatste keer besloten om instructeur te worden, omdat ik elke hardloper ChiRunning gun en niets liever doe dan ze deze  techniek te leren!

Sinds begin september 2016 ben ik officieel gecertificeerd ChiWalking en ChiRunning instructeur. Ik ben geslaagd met de woorden van Marion Meesters: “je geeft heel prettig les, duidelijk en helder en je weet heel goed waar je het over hebt.”

Meer informatie? Mail me of ga naar www.chikarunning.nl .

Werkgebied Utrecht en omgeving.

Karlijn de instructor

Workshops van Karlijn van der Meer

hieronder vind je de workshops van Karlijn van der Meer. Meer informatie over de diverse workshops vind je hier »

Karlijn van der Meer

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Extra ondersteuning bij ChiWalking of ChiRunning?

Kijk eens in onze webshop