ChiRunning - ChiWalking Nederland & België

Marion Meesters

Master Instructor - Santpoort (Noord Holland)

Ik houd van hardlopen. Het liefst zo lang mogelijk (alleen heb ik daar niet altijd tijd voor). Voorheen werd ik vaak gehinderd door blessures, maar eind 2004 ontdekte ik ChiRunning. Hiermee leerde ik al snel mijn blessures de baas te blijven.

Dat smaakte naar meer en zo deed ik in maart 2006 de instructeursopleiding in San Francisco bij Danny Dreyer en Chris Griffin. Sindsdien heb ik al duizenden hardlopers de ChiRunning techniek bijgebracht.

Sinds november 2007 ben ik Master Instructor en heb ik verschillende instructeursopleidingen in Europa gegeven, in samenwerking met ChiLiving Inc. Inmiddels verzorg ik ook instructeursopleidingen specifiek voor Nederland. Ik vertaalde de afgelopen jaren de boeken ChiRunning, ChiWalking en ChiMarathon in het Nederlands en in 2014 verscheen mijn eigen boek "De Kracht van ChiRunning", over mijn eigen ervaringen en die van andere ChiRunners. Het is een aanvulling op de bestaande boeken over ChiRunning, met nieuwe invalshoeken en nieuwe tips.

Running therapeut en Oxygen Advantage

Naast Master Instructor ChiRunning ben ik ook runningtherapeut, Energy Control-coach en Oxygen Advantage instructeur.

Je kunt gerust zeggen dat ChiRunning/ChiWalking mijn leven is!

Kijk op mijn website www.loopblessurevrij.nl voor privélessen of de doorlopende techniekgroepen bij mij in de duinen. Al mijn workshops staan op deze site. Heb je vragen, e-mail me dan voor meer informatie.

Marion-Meesters_ChiRunning-ChiWalking-instructeur

Workshops van Marion Meesters

hieronder vind je de workshops van Marion Meesters. Meer informatie over de diverse workshops vind je hier »

Marion Meesters

125,00

In dit weekend op Terschelling in het bos bij Hoorn combineren we ChiRunning met Mindfulness. Beide technieken versterken elkaar: om de ChiRunning-techniek te leren, is het nodig om je bewust te zijn van je lichaam. In het hier en nu te zijn en body en mind te laten samenwerken.

Beginnende en geoefende ChiRunners kunnen mee, want bij het lopen werken we met twee groepen die worden begeleid door Marion Meesters en Ans Oudejans. De mindfulness-oefeningen worden verzorgd door Mindfulness-trainer Kiki Nelissen-Kleipool (http://www.leveninnu.nl).

Het weekend vindt plaats in de http://folkshegeskoalle in het Hoornse Bos. De totale kosten bedragen 395 euro voor het weekend op basis van een 2-persoonskamer (2 x overnachting, 2 x ontbijt en lunch, diner op vrijdag koffie en thee. Een 1-persoonskame kost 60 euro extra.

Wissen

Extra ondersteuning bij ChiWalking of ChiRunning?

Kijk eens in onze webshop