Marion Meesters

Master Instructor - Santpoort (Noord Holland)

Ik houd van hardlopen. Het liefst zo lang mogelijk (alleen heb ik daar niet altijd tijd voor). Voorheen werd ik vaak gehinderd door blessures, maar eind 2004 ontdekte ik ChiRunning. Hiermee leerde ik al snel mijn blessures de baas te blijven.

Dat smaakte naar meer en zo deed ik in maart 2006 de instructeursopleiding in San Francisco bij Danny Dreyer en Chris Griffin. Sindsdien heb ik al duizenden hardlopers de ChiRunning techniek bijgebracht.

Sinds november 2007 ben ik Master Instructor en heb ik verschillende instructeursopleidingen in Europa gegeven, in samenwerking met ChiLiving Inc. Inmiddels verzorg ik ook instructeursopleidingen specifiek voor Nederland. Ik vertaalde de afgelopen jaren de boeken ChiRunning, ChiWalking en ChiMarathon in het Nederlands en in 2014 verscheen mijn eigen boek "De Kracht van ChiRunning", over mijn eigen ervaringen en die van andere ChiRunners. Het is een aanvulling op de bestaande boeken over ChiRunning, met nieuwe invalshoeken en nieuwe tips.

Running therapeut en Oxygen Advantage

Naast Master Instructor ChiRunning ben ik ook runningtherapeut, Energy Control-coach en Oxygen Advantage instructeur.

Je kunt gerust zeggen dat ChiRunning/ChiWalking mijn leven is!

Kijk op mijn website www.loopblessurevrij.nl voor privélessen of de doorlopende techniekgroepen bij mij in de duinen. Al mijn workshops staan op deze site. Heb je vragen, e-mail me dan voor meer informatie.

Marion-Meesters_ChiRunning-ChiWalking-instructeur

Workshops van Marion Meesters

hieronder vind je de workshops van Marion Meesters. Meer informatie over de diverse workshops vind je hier »

Marion Meesters

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Extra ondersteuning bij ChiWalking of ChiRunning?

Kijk eens in onze webshop