Mirjam Boomsma

Instructor - Mantgum (Friesland)

Hardlopen was voor mij altijd al een belangrijke uitlaatklep. Als jong meisje trok ik mijn schoenen aan en ik begon. Op latere leeftijd kwam ik in aanraking met karate en deze sport combineerde ik met hardlopen als basis. In 2015 volgde ik een opleiding tot looptrainer 3 en sindsdien geef ik les bij verschillende loopgroepen.

In het begin richtte ik mij vooral op snelheid en kracht, omdat de meeste lopers hierin geïnteresseerd waren. En zelf hield ik ook wel van een portie kracht.

Naar jouw lichaam luisteren

Totdat ik na een periode van veel sporten, de ene na de andere blessure kreeg. Hoe rustig ik ook opbouwde, de pijn bleef. Zoekend naar een oplossing ontdekte ik ChiRunning. Ik volgde verschillende workshops om deze looptechniek aan te leren. Al snel merkte ik dat ik fitter werd, zowel fysiek als mentaal.

Ik leerde beter naar mijn lichaam te luisteren en vond balans. Het blessureleed was voorbij, ik liep efficiënter en bovendien weer met plezier. Mijn kennis en ervaring wil ik graag aan jou doorgeven en ik vind echt dat zoveel mogelijk lopers dit moeten weten. Ik volgde daarom in 2018 de opleiding tot instructeur in Freiburg bij Danny Dreyer, de grondlegger van ChiWalking en ChiRunning. En nu geef ik zelf workshops als gecertificeerd trainer.

Mijn workshops vind je op de workshoppagina van deze site. Wil je meer informatie, kijk dan op mijn website www.lopeninbalans.nl. Je kunt me ook bellen: 06-57142007 of een mail sturen:info@lopeninbalans.nl.

Mirjam-Boomsma_ChiRunning-ChiWalking-instructeur

Workshops van Mirjam Boomsma

hieronder vind je de workshops van Mirjam Boomsma. Meer informatie over de diverse workshops vind je hier »

Mirjam Boomsma

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Extra ondersteuning bij ChiWalking of ChiRunning?

Kijk eens in onze webshop