Pascal de Graaff

Instructor - Hilversum (Noord-Holland)

Voor mij was hardlopen altijd een heerlijke manier om de drukte van de dag te vergeten en te ontspannen. Na een aantal jaren zonder begeleiding te lopen, begon het te kriebelen om eens wat verder dan de 10 km te gaan, en te trainen voor een halve of hele marathon.

Maar zodra ik meer ging trainen kreeg ik last van blessures. Toevallig kwam ik in 2017 Chirunning tegen. Hierdoor viel opeens zoveel op zijn plaatst, en werd hardlopen weer plezierig en niet een uitputting. Door bewust van je techniek en lichaam (body sensing) te zijn, ontstaat een natuurlijke en ontspannen manier van lopen.  Met behulp van Chirunning heb ik in 2017 mijn eerste marathon blessurevrij gelopen.

Plezier én ontspanning

Omdat ChiRunning mij zoveel plezier en ontspanning heeft gebracht wil ik dat graag ook aan jou doorgeven. Vandaar dat ik in 2018 de opleiding tot ChiRunning instructeur bij Danny en Marion heb gevolgd.

Mijn workshops vind je op de workshoppagina van deze site. Wil je meer weten, stuur dan een e-mail naar : pascal@lopenmetpassie.nl.

Pascal-de-Graaff_ChiRunning-ChiWalking-instructeur

Workshops van Pascal de Graaff

hieronder vind je de workshops van Pascal de Graaff. Meer informatie over de diverse workshops vind je hier »

Pascal de Graaff

100,00

Extra ondersteuning bij ChiWalking of ChiRunning?

Kijk eens in onze webshop