ChiRunning - Intensive 5-daagse Terschelling

Wil je leren hardlopen met de Chirunning techniek? Makkelijker of sneller lopen? Je techniek verbeteren en verdiepen? Of een (halve) marathon voor de eerste keer lopen? Of gewoon een lekkere hardloop week weg?

Volg dan de Intensive 5-daagse op Terschelling. Een mooi en afwisselend programma met naast Chirunning ook lessen Chi Kung en de methode van Oxygen Advantage (Zuurstofwinst) onderdeel van uitmaken.

Met de vijfdaagse ChiRunning Intensive training haal je het beste uit jezelf. Je werkt aan:
Looptechniek, ontspanning en ademhaling

Naast het aanleren, verbeteren of verdiepen van je chirunning techniek leer je ook om meer ontspannen te hardlopen. Veel lopers gaan hierdoor niet alleen lekkerder lopen maar ook sneller.

Hardlopers besteden veel aandacht aan schoenen, hydrateren en eten maar de ademhaling wordt (te) vaak vergeten. Daarom gaan we tijdens de 5-daagse ook met de methode Oxygen Advantage (Zuurstofwinst) werken aan het verbeteren van je ademhaling.

We beginnen iedere ochtend met Chi Kung. De hier opgedane ontspanning neem je de rest van de dag mee.

De vijfdaagse is geschikt voor iedereen die ChiRunning wil leren of ChiRunning-techniek verder willen verdiepen.

Als je techniek voldoende op orde is, is trainen op hartslag een manier om je training efficiënter te maken. We helpen je met het bepalen van je hartslagzones. Zo maak je de perfecte start voor de (halve) marathon. Dit onderdeel is optioneel: als je niet met een hartslagmeter wilt trainen, hoeft dat uiteraard niet.

Senior Instructors Ninke van der Kooy, Annemarie Pruijt en Henk Hiemstra geven de trainingen. Ninke is ook Oxygen Advantage-instructeur en Annemarie is Chi Kung trainster.

De kosten voor de vijfdaagse bedragen €450,00 per persoon.

We hebben voor de deelnemers kamers gereserveerd bij de Folkshegeskoalle. Wil je daar gebruik van maken geef dat dan bij de je inschrijving aan. De Folkshegeskoalle vraagt een aanbetaling van €100 pp. De kosten voor een twee persoonskamer met volpensioen is €620, voor een eenpersoonskamer €390,00. Na 1 februari 2022 worden deze prijzen respectievelijk €700 en €430 euro (prijswijzigingen voorbehouden). Reiskosten zijn niet inbegrepen. De vijfdaagse gaat door met minimaal 7 deelnemers, we laten u dit 1 maart weten.

 

 

Onze 5-daagse Intensive Training

hieronder vind je een overzicht van onze 5-daagse Intensive Training op Terschelling. Wil je meer informatie over deze of andere trainingen of heb je een vraag? Stuur gerust een email of neem contact op met via onze contactpagina »
De volgende 5-daagse Intensive training op Terschelling is van vrijdag 6 mei (start 15:00 uur) tot en met dinsdag 10 mei 2022 (einde 15:00 uur). De vijfdaagse gaat door met minimaal 7 deelnemers, we laten u dit uiterlijk 1 maart 2022 weten

ChiRunning – Intensive 5-daagse Terschelling

125,00

Zoek je producten ter ondersteuning?

Kijk eens in onze webshop voor boeken, dvd's en diverse andere producten