ChiRunning - Intensive 5-daagse Terschelling

Wil je makkelijker of sneller lopen? Je Chirunning techniek verbeteren en verdiepen? Of een (halve) marathon voor de eerste keer lopen? Volg dan de Intensive 5-daagse op Terschelling.

Met de vijfdaagse ChiRunning Intensive training haal je het beste uit jezelf. Je werkt aan
- looptechniek
- ontspanning
- ademhaling

Het programma is erop gericht je looptechniek zodanig te verbeteren, dat snelheid vanzelf ontstaat. Dit doen we door te focussen op en je te ondersteunen met meer ontspanning bij het harlopen.  Relaxation is were the speed happens! Je gaat aan de slag om datgene wat je nu nog langzaam maakt uit de weg te ruimen. Als je dat hebt gedaan, kun je kracht vanuit je kern toevoegen om nog meer snelheid te creëren.

Als je techniek voldoende op orde is, is trainen op hartslag een manier om je training efficiënter te maken. We helpen je met het bepalen van je hartslagzones. Zo maak je de perfecte start voor de (halve) marathon. Dit onderdeel is optioneel: als je niet met een hartslagmeter wilt trainen, hoeft dat uiteraard niet.

Met de methode Oxygen Advantage (Zuurstofwinst) werken we aan de ademhaling. Je bepaalt je uitgangsniveau en stelt op basis daarvan een programma samen om je ademhaling (en daarmee je prestaties) verder te verbeteren.

De vijfdaagse is geschikt voor lopers die makkelijk 5 kilometer kunnen hardlopen, die ChiRunning willen leren of hun ChiRunning-techniek verder willen verdiepen.

Senior Instructors Ninke van der Kooy, Annemarie Pruijt en Henk Hiemstra geven de trainingen. Ninke is ook Oxygen Advantage-instructeur en Annemarie is Chi Kung trainster.

De kosten bedragen 795 euro (op basis van twee personen op een kamer) of 895 (voor een eenpersoonskamer). Deze prijs is inclusief de overnachtingen op basis van volpension en is exclusief reiskosten.

 

 

Onze 5-daagse Intensive Training

hieronder vind je een overzicht van onze 5-daagse Intensive Training op Terschelling. Wil je meer informatie over deze of andere trainingen of heb je een vraag? Stuur gerust een email of neem contact op met via onze contactpagina »
De volgende 5-daagse Intensive training op Terschelling is van 23 april (start 15:00 uur) tot en met 27 april 2021 (einde 15:00 uur)

ChiRunning – Intensive 5-daagse Terschelling

125,00

Wissen

Zoek je producten ter ondersteuning?

Kijk eens in onze webshop voor boeken, dvd's en diverse andere producten