ChiRunning - 5-daagse Performance Training Terschelling

Wil je makkelijker of sneller willen lopen? Loop je een (halve) marathon voor de eerste keer? Volg de vijfdaagse Performance Training op Terschelling.

Met de vijfdaagse ChiRunning Performance training haal je het beste uit jezelf.
Tijdens deze training werk je aan:
- looptechniek
- ontspanning
- ademhaling

Het ChiRunning Performance programma is erop gericht je looptechniek zodanig te verbeteren, dat snelheid met gemak en ontspanning vanzelf ontstaat: speed happens! Je gaat aan de slag om datgene wat je nu nog langzaam maakt uit de weg te ruimen. Als je dat hebt gedaan, kun je kracht vanuit je kern toevoegen om nog meer snelheid te creëren.

Als je techniek voldoende op orde is, is trainen op hartslag een manier om je training efficiënter maken. We helpen je met het bepalen van je hartslagzones. Zo maak je de perfecte start voor de (halve) marathon. Dit onderdeel is optioneel: als je niet met een hartslagmeter wilt trainen, hoeft dat uiteraard niet.

Ademhalingstechnieken

Met de methode Oxygen Advantage (Zuurstofwinst) werken we aan de ademhaling. Je bepaalt je uitgangsniveau en stelt op basis daarvan een programma samen om je ademhaling (en daarmee je prestaties) verder te verbeteren.

De vijfdaagse is geschikt voor lopers die makkelijk 5 kilometer kunnen hardlopen en die ChiRunning willen leren of die hun ChiRunning-techniek verder willen verdiepen.

Senior Instructor Henk Hiemstra en Senior Instructor Ninke van der Kooy, beide ook Oxygen Advantage-instructeur, geven de trainingen.

De kosten bedragen 695 euro (op basis van twee personen op een kamer) of 795 (voor een eenpersoonskamer). Deze prijs is inclusief de overnachtingen op basis van volpension en is exclusief reiskosten. De aanbetaling bij reservering bedraagt 125 euro (incl. 21% BTW).

Onze 5-daagse Performance Training

hieronder vind je een overzicht van onze 5-daagse Performance Training op Terschelling. Wil je meer informatie over deze of andere trainingen of heb je een vraag? Stuur gerust een email of neem contact op met via onze contactpagina »
De volgende 5-daagse Performance training op Terschelling is van 23 april (start 15:00 uur) tot en met 27 april 2021 (einde 15:00 uur)

ChiRunning – 5-daagse Performance Training Terschelling

125,00

Wissen

Zoek je producten ter ondersteuning?

Kijk eens in onze webshop voor boeken, dvd's en diverse andere producten