ChiRunning - Intensive 5-daagse Terschelling

Van 21-25 april 2023 organiseren we weer de Intensive 5-daagse op het prachtige Terschelling. Vijf relaxte dagen met een uitgebalanceerd programma. We bieden dit jaar voor het eerst drie aparte onderdelen waar je uit kunt kiezen.

Als eerste een verdiepingscursus. Wil je jouw ChiRunning techniek verbeteren en verdiepen? Of een langere afstand voor de eerste keer lopen? Wellicht een (halve) marathon? Dan is deze verdiepingscursus voor jou! Je bent een ChiRunner die al eens een basisworkshop of cursus heeft gevolgd en intensief aan zijn of haar ChiRunning techniek wil schaven. Dit doen we door te focussen op hoe je meer ontspanning kan creëren bij het hardlopen. “Relaxation is where the speed happens!”. Je gaat aan de slag om datgene wat je nu tegenhoudt om sneller te lopen, uit de weg te ruimen.
Daarnaast bieden we een basiscursus ChiRunning voor iedereen die nog nooit van ChiRunning heeft gehoord en wel ontspannen wil leren hardlopen met minder kans op blessures. Of je hebt al wel ooit een workshop gevolgd en wil je je basisvaardigheden opfrissen.
Deze beide cursussen beslaan 10 dagdelen, waarvan soms ook een avond.

Helemaal nieuw dit jaar is ChiWalking! Mocht je nu niet willen hardlopen maar wel gezellig mee met partner of vriend(in) en houd je van wandelen? Dan is er voor jou de ChiWalking cursus. In 5 dagdelen verspreid over vijf dagen ga je met deze ontspannen wandeltechniek aan de slag waardoor je met meer gemak (langere) wandelingen kunt maken. Tussen de dagdelen door heb je vrije tijd om op eigen gelegenheid het geleerde eigen te maken en/of het eiland te verkennen.

Met alle deelnemers doen we iedere ochtend, nog voor het ontbijt, heerlijke ChiKung oefeningen. Die vormen de basis van de ChiRunning en ChiWalking techniek. En zorgen bovendien voor een ontspannen en toch energiek begin van de dag.

Annemarie Pruijt (www.energia-training.nl) en Henk Hiemstra (www.trochdrave.nl) zijn beiden Senior ChiRunning Instructor. Annemarie verzorgt ook de ChiKung lessen.

Kosten:

Verdiepingsworkshop ChiRunning (10 dagdelen):
€495 (early bird €450 t/m 15 januari ’23
Basis workshop ChiRunning (10 dagdelen):
€495 (early bird €450 t/m 15 januari ‘23)
ChiWalking (5 dagdelen):
€350 (early bird €315 t/m 15 januari ‘23)

Deze prijs is exclusief alle overige kosten (overnachtingen en reiskosten). Aanbevolen wordt te overnachten op de Folkshegeskoalle op basis van vol pension. Bij aanmelding aangeven als je dat wilt, dan kunnen wij een plek reserveren. Alleen doorgang bij voldoende deelname, definitief besluit 28 februari ‘23.

Opgave en verdere informatie: henk@trochdrave.nl.

 

 

Onze 5-daagse Intensive Training

hieronder vind je een overzicht van onze 5-daagse Intensive Training op Terschelling. Wil je meer informatie over deze of andere trainingen of heb je een vraag? Stuur gerust een email of neem contact op met via onze contactpagina »

ChiRunning – Intensive 5-daagse Terschelling

125,00

Zoek je producten ter ondersteuning?

Kijk eens in onze webshop voor boeken, dvd's en diverse andere producten