“Meer Rundament met ChiWalkRun voor senioren

Is het een te grote uitdaging om die 5, 10 kilometer (of nog langere afstanden) hardlopend (en blessurevrij) te volbrengen?

Dan is de combinatie wandelen en hardlopen een ideaal alternatief voor jou. Je oefent met het Tai Chi principe van de geleidelijke vooruitgang, op een natuurlijke wijze en in je eigen tempo. Het zal jou helpen je doelen te bereiken zonder geblesseerd te raken. Zo is sporten leuk en blijf je gemotiveerd.

10 weken lang werken we samen aan je conditie en looptechniek. Wekelijks krijg je tips en feedback van een ervaren ChiRunning instructeur. Daarnaast krijg je wekelijks een schema om je techniek te verbeteren.

Start to ChiWalkRun: kleine groepen, leuke trainingen, goede feedback.

Onze ChiWalkRun workshops

hieronder vind je de ChiWalkRun workshops. Wil je meer informatie over deze of andere workshops of heb je een vraag? Stuur gerust een email of neem contact op met ons via onze contactpagina »

ChiWalkRun

145,00

Dè manier om te beginnen met hardlopen! Voor iedereen die lang niet gesport heeft of voor wie aaneengesloten hardlopen te zwaar is.
Door de combinatie van hardlopen en wandelen is het programma uitermate geschikt voor de senioren in de hardloopsport!

Het programma heeft een rustige opbouw waarbij we samen werken aan je conditie en looptechniek met een combinatie van hardlopen en wandelen: meer Rundament met ChiWalkRun! Zo is sporten leuk en blijf je gemotiveerd.
De rustige opbouw en de combinatie van hardlopen en en wandelen in de Chi-techniek zorgen ervoor dat je blessurevrij het programma kunt doorlopen.

Na 10 weken
– Kan je  5 kilometer hardlopen/wandelend gecombineerd lopen.
– Heb je een goede looptechniek en conditie.
– Heb je gewerkt met een schema op maat om zelf twee keer in de week te oefenen.

ChiWalkRun: kleine groepen, leuke trainingen waarbij het sociale aspect ook belangrijk is, goede feedback.

Zoek je producten ter ondersteuning?

Kijk eens in onze webshop voor boeken, dvd's en diverse andere producten