ChiLiving lifestyle retraite in samenwerking met Herbalife

Soms is een verandering van omgeving alles wat je echt nodig hebt. Nieuwe bestemmingen kunnen je uit je dagelijkse gewoonten halen en je in staat stellen om je echt te concentreren op het hardlopen en/of wandelen. Maar ook zul je merken dat er op andere gebieden voordelen verbonden zijn aan het bijwonen van retraites.
Van vrijdag 25 augustus tot en met zondag 27 augustus 2023 organiseren ChiRunning instructeurs Henk Hiemstra en Cor Knipmeijer in samenwerking met Betty Nadema van Herbalife een inspirerende leefstijl retraite.
Laat je tijdens de driedaagse onderdompelen in de meest ontspannen (hard)looptechniek die er is: ChiRunning en ChWalking. Kom ultiem genieten in het werkelijk prachtige natuurgebied in Bakkeveen. Ervaar hoe de Chi-techniek en voeding bijdragen aan een gezond, gelukkig en mindful leven.

Onderdelen tijdens de driedaagse zijn:

• ChiRunning en/of;
• ChiWalking;
• Herbalife ontbijt en lunch;
• Diverse lifestyle workshops zoals:
• Oxygen Advantage;
• Activeer je lijf, kalmeer je brein;

Instructie over techniek

Het leren van een techniek kan natuurlijk ontmoedigend zijn als je het alleen probeert te doen. Het ChiRunning en ChiWalking boek en de digitale leermiddelen zijn een prima uitgangspunt. Er kan echter extra ondersteuning nodig zijn om de techniek volledig te omarmen en te implementeren. Werken met een gecertificeerde instructeur geeft je begeleiding, directe feedback en je vertrekt met je persoonlijke top drie focuspunten om je techniek te verbeteren. Wanneer je drie dagen met een gecertificeerde instructeur werkt ontvang je:
• Herhaalde begeleiding;
• Directe feedback;
• Ingebedde oefentijd;
• Gesprekken over techniek met je medelopers/wandelaars en instructeurs;
Bovendien zal:
• Het leren exponentieel groeien;
• Je begrip za zich verdiepen;
• Je vermogen om je uitlijning te “voelen” verbeteren en je vertrouwen geven in je beweging.

Focus op Mindset & Mind/body Connection

Veel hardloopretraites richten zich op het lopen van kilometers. Maar wat als je goed wilt leren hardlopen en wandelen, je efficiëntie wilt verbeteren en blessures wilt voorkomen? Dan is het ontwikkelen van een verbinding tussen lichaam en geest van het grootste belang. Een ChiRunning/ChiWalking retraite biedt je de tijd en ruimte voor het ontwikkelen en verdiepen van de relatie die je hebt met jezelf, je lichaam en je hardlopen. Deze holistische benadering is verankerd in zelfonderzoek terwijl je de ChiRunning en ChiWalking focuspunten in praktijk brengt.

Verken nieuwe plaatsen en ontmoet nieuwe mensen

Het ontmoeten van andere leden van de ChiRunning Community is een geweldige ervaring. Hardlopers en wandelaars zijn over het algemeen aardige, leuke mensen die voor zichzelf zorgen door gezonde beweging. ChiRunners en ChiWalkers tillen het naar een hoger niveau. Ze gebruiken de Chi principes als een methode van zelfzorg die doordringt tot alle gebieden van het leven. Wanneer je je aan de kernprincipes houdt, wordt het een manier van leven: ChiLiving. Het delen van ruimte met anderen voor een langere periode, zoals je dat doet bij een ChiRunning/ChiWalking retraite, maakt het gemakkelijk om nieuwe tips en ideeën op te doen voor een andere kijk op het leven en het verbeteren van je energieniveau door efficiëntie en afstemming. Een aantal dagen gecentreerd in de natuur om je geaard en ontspannen te voelen om vervolgens dat gevoel mee naar huis te nemen om het verder te ontwikkelen.

Verleg je grenzen

Veel van de Chi-techniek stelt je in staat contact te maken met jezelf en het verbetert de relatie tussen lichaam en geest. Hierdoor ben je ook in staat om je grenzen te verleggen. Wanneer je efficiënter beweegt, kun je verder hardlopen terwijl je je beter voelt. Dit is natuurlijk geweldig als je een sleur ervaart bij hardloop- of wandeltrainingen. Tijdens een meerdaagse word je echt ondergedompeld in het leren, contact maken met anderen en je techniek. Je kunt ruimschoots oefenen en groeien als ChiRunner/ChiWalker. Breidt je vreugde uit ervaar innerlijke rust terwijl je de techniek optimaliseert en transformeer je oefening in een bewegende meditatie.

Het hele pakket

ChiRunning en ChiWalking is meer dan alleen wandelen en hardlopen. De bewegingsprincipes en de meditatieve kwaliteiten die voortkomen uit de verbinding tussen lichaam en geest creëren een levensstijl die is gebouwd op uitlijning en ontspanning. Welke betere manier kun je bedenken om gezond te worden en te blijven? ChiRunning en ChiWalking omvatten zoveel meer dan tijd en kilometers. We leren je hoe je een levensstijl kunt creëren die je hardlopen en wandelen ondersteunt en je een helder, en ontspannen gevoel geeft, niet alleen wanneer je hardloopt of wandelt, maar de hele dag door.
ChiRunning/ChiWalking retraites helpen je de techniek te leren, te leven en ervan te houden.
Natuurlijk wordt bij dit alles ook de inwendige mens niet vergeten.
De start: het ontbijt
Met een uitgebalanceerd ontbijt maak je een belangrijke start van je dag.
Ontbijt betekent in het Engels (‘breakfast’) letterlijk het doorbreken van het vasten (break the fast) dat ‘s nachts plaatsvindt. Na ongeveer 12 uur zonder brandstof is het gemakkelijk in te zien waarom het ontbijt zo belangrijk is. – Je helpt het lichaam door het te voorzien van de energie die het nodig heeft op weg in de ochtend en gedurende de dag!
Jouw resultaat begint dus waarschijnlijk ook bij een uitgebalanceerd ontbijt. Wij laten je een goed en lekker ontbijt ervaren. Wat ervoor zal zorgen dat jij je dag energiek kunt beginnen. En zo zien wij in de praktijk dat door deze belangrijke, maar relatief kleine aanpassing al veel positieve veranderingen kunt ervaren zoals bijvoorbeeld: minderafhankelijk van suikers gedurende de dag, betere opbouw van spiermassa, gewichtscontrole, of gewoon gezonder de deur uit.
Lunch
Veel mensen die ons bezoeken zijn professionele sporters, adrenalinejunkies, gezonde families maar ook de recreatieve sporters. Kortom iedereen die de stap neemt naar een evenwichtig, actief leven.
Je kunt dan nog meer uit je sport/activiteiten halen met de ondersteuning van sportvoeding. Herbalife24 bijvoorbeeld. Deze voeding gebaseerd is op de meest recente wetenschap en is ontwikkeld is voor iedereen. Of je nu een rustige jogger bent, iemand die van de sportschool houdt, of een topsporter, Herbalife24 heeft producten die je helpen voorbereiden, trainen en herstellen. De lijn is aan te passen aan je specifieke trainingsschema.
EXTRA: We garanderen dat ieder product van iedere geproduceerde partij gescreend is op verboden stoffen door een onafhankelijke derde instantie. Voor jouw zekerheid kunnen de producten getraceerd worden met behulp van het partijnummer op het product en gecontroleerd worden
Wat extra gaaf is:
Alle Herbalife24 producten zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen. Daarom verantwoord te gebruiken binnen je eigen eetpatroon. Wij zullen samen met jou kijken wat bij jou past. En doelgericht met voeding de progressie creëren die jij zoekt!

Wat kost het weekend?

De kosten voor de retraite bedragen 495 euro (incl. BTW) per persoon. Voor deze prijs krijg je het volgende:
– Een *kamer in Lodge de Eekhoorn op Nieuw Allardsoog on Bakkeveen;
– Workshops ChiRunning en ChiWalking;
– Lunch, ontbijt en diner;
– Informatie over voeding;
– Diverse lifestyle workshop (oxygen advantage, kalmeer je brein, activeer je lijf);
*Je verblijft in een kamer voor twee personen. Als je in je eentje een tweepersoonskamer wilt betaal je een toeslag van 55 euro.

opgeven voor de ChiLiving retraite/

ChiLiving Retraite

Wil je meer informatie over deze of andere workshops of heb je een vraag? Stuur gerust een email of neem contact op met ons via onze contactpagina »

ChiLiving Retraite

125,00

Wat kost het weekend?

De kosten voor de retraite bedragen 495 euro (incl. BTW) per persoon.
De aanbetaling voor de retraite bedraagt 125 euro.
Het restant van het totaalbedrag wordt een maand voor de retraite voldaan.Voor deze prijs krijg je het volgende:
– Een *kamer in Lodge de Eekhoorn op Nieuw Allardsoog on Bakkeveen;
– Workshops ChiRunning en ChiWalking;
– Lunch, ontbijt en diner;
– Informatie over voeding;
– Diverse lifestyle workshop (oxygen advantage, kalmeer je brein, activeer je lijf);
*Je verblijft in een kamer voor twee personen. Als je in je eentje een tweepersoonskamer wilt betaal je een toeslag van 55 euro.

Zoek je producten ter ondersteuning?

Kijk eens in onze webshop voor boeken, dvd's en diverse andere producten