Behaal ook meer Rundement met ChiWalkRun

Technisch goed hardlopen kan best moeilijk zijn. Beginnen met hardlopen is lang niet voor iedereen even makkelijk. Herinner jij je het nog? Die eerste stappen? Misschien dacht je wel ‘dat hardlopen, dat is niets voor mij.’  Dat komt omdat je hersenen en je lijf moeten wennen aan de nieuwe inspanning.  Het oncomfortabele gevoel dat beginnende lopers ervaren bij het lopen, komt doordat je brein eerst denkt: ‘dit is niet goed, je kunt beter stoppen.’’

Ieder lichaam is belastbaar en trainbaar. Als je gaat hardlopen, geef je je lichaam een trainingsprikkel. Je lichaam gaat zich vervolgens herstellen en bereidt zich erop voor dat het een volgende training makkelijker aankan. Daarom kan iedereen (leren) hardlopen. En dat kan als je van hard naar SMART lopen gaat.

In van hard naar SMART kijken wij naar wat voor jou individueel mogelijk is. Dit doen wij door te kijken of het Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden kan. Laat je lichaam kennismaken met korte periodes van hardlopen, afgewisseld met wandelpauzes.

 

Onze cursus ChiWalkRun

Heb je vragen over de cursus? Stuur ons gerust een email met je vraag

ChiWalkRun

175,00

Meer Rundement met ChiWalkRun

VAN HARDLOPEN NAAR SMART LOPEN. 
VOOR ALS JE WILT (BLIJVEN) HARDLOPEN. 

Laat je lichaam kennismaken met korte periodes van hardlopen, afgewisseld met wandelpauzes. Ga de uitdaging aan en sluit het 10 weken programma af met 6,5 kilometer afwisselend hardlopen en wandelen.

Het 10-weken programma vertelt je precies wanneer en hoe lang je moet hardlopen en wandelen. Tijdens het traject zijn er (minimaal) 8 gezamenlijke bijeenkomsten.
ChiWalkRun is een ontspannen maar krachtige aanpak waarbij je wandelen en hardlopen met elkaar afwisselt. Je bouwt uithoudingsvermogen op, wordt sterker en krijgt meer vertrouwen bij elke training!

Geleidelijk proces
Dit wandel/hardloop programma is er voor jou. Je oefent met het Tai chi principe van de geleidelijke vooruitgang, op een natuurlijke wijze. Het zal je helpen je doelen te bereiken zonder geblesseerd te raken.

Energie-efficiënt en blessurevrij
Wanneer je efficiënter loopt heb je minder kans op blessures als gevolg van de twee grootste veroorzakers: overbelasting en impact.
Met de Chi techniek kan je makkelijk, ontspannen en gezond bewegen en het is dus ook een uitstekende manier om blessures te voorkomen

 

Zoek je producten ter ondersteuning?

Kijk eens in onze webshop voor boeken, dvd's en diverse andere producten