ChiRunning - cursus Trailrunning

ChiRunning heeft de beste trail- en heuveltechnieken die er zijn! Bij ChiRunning gaat het om het goed verdelen van de inspanning en het voorkomen van een te zware belasting van gewrichten, spieren en pezen. Daardoor kun je makkelijker, langer en verder in de (liefst ongerepte) natuur lopen.

Na afloop krijg je de DVD ChiRunning Hills & Trails mee, zodat je thuis alles nog eens rustig kunt bekijken.

Onze cursus / workshop Trailrunning

hieronder vind je een overzicht van onze Trailrunning workshops. Wil je meer informatie over deze of andere workshops of heb je een vraag? Stuur gerust een email of neem contact op met via onze contactpagina »

ChiRunning Trail Heuveltraining

110,00

De workshop duurt zo’n zes tot zeven uur en omvat in het eerste deel alle basisbeginselen van ChiRunning, terwijl in het tweede deel alles uitgebreid wordt geoefend. Ook wordt een videoanalyse gemaakt.
Je krijgt een volledige instructie en oefening in de basistechnieken, inclusief videoanalyse. Er wordt gewerkt aan de houding, het gebruik maken van de zwaartekracht, het ontspannen van de enkels, de armbeweging, het lopen in rustige tempo’s, het lopen in hogere tempo’s, het lopen op de juiste pasfrequentie. Er worden veel oefeningen gedaan, die je helpen om je loopstijl te veranderen.

Er worden geen grote afstanden afgelegd tijdens een workshop, zodat iedereen, van beginner tot gevorderde loper, mee kan doen.  Instructeurs kunnen verschillende prijzen rekenen, onder meer afhankelijk van de accommodatie en het al dan niet inbegrepen zijn van koffie/thee, lunch en dergelijke.

Wissen

Zoek je producten ter ondersteuning?

Kijk eens in onze webshop voor boeken, dvd's en diverse andere producten