Chi-weekend Terschelling

In dit weekend op Terschelling in het bos en op het strand bij Hoorn combineren we ChiRunning met T’ai Chi Ki Kung. Door de oorsprong van ChiRunning te ervaren met Ta’i Chi Ki Kung oefeningen en te werken aan je ChiRunning techniek leg je een ijzersterke basis voor moeiteloos en blessurevrij hardlopen. Zo leer je bewust te zijn van je lichaam, in het hier en nu te zijn en body en mind te laten samenwerken.

Het weekend is zeer geschikt voor zowel beginnende en geoefende ChiRunners. Ook als je ChiRunning wilt leren ben je van harte welkom. We met twee groepen, die worden begeleid door Ninke van der Kooy en Henk Hiemstra. De Ta’i Chi Ki Kung oefeningen worden verzorgd door Annemarie Pruijt (Senior ChiRunning Instructor).

Het weekend vindt plaats in de Folkshegeskoalle in het Hoornse bos. De complete workshop ChiKung/ChiRunning kost € 360 pp (excl verblijf- en reiskosten)

Kosten voor verblijf in de Folkshegeskoalle, 2 nachten op basis van volpension* in een 2 persoons kamer “de Brêge”:
voor 2 personen € 350
voor 1 persoon € 215 
*excl toeristenbelasting

De aanbetaling bij reservering bedraagt 125 euro (incl. 21 % BTW)

Chi-weekend Terschelling

hieronder vind je een overzicht van ons Mindful ChiRunning weekend in Terschelling. Wil je meer informatie over deze of andere workshops of heb je een vraag? Stuur gerust een email of neem contact op met via onze contactpagina »

Chi-weekend Terschelling

125,00

Zoek je producten ter ondersteuning?

Kijk eens in onze webshop voor boeken, dvd's en diverse andere producten