ChiRunning - mindful ChiRunning weekend Terschelling

In dit weekend op Terschelling in het bos bij Hoorn combineren we ChiRunning met Mindfulness. Beide technieken versterken elkaar: om de ChiRunning-techniek te leren is het nodig om je bewust te zijn van je lichaam, in het hier en nu te zijn en body en mind te laten samenwerken.

Beginnende en geoefende ChiRunners kunnen mee, want bij het lopen werken we met twee groepen, die worden begeleid door Marion Meesters en Ans Oudejans. De Mindfulness-oefeningen worden verzorgd door Mindfulness-trainer Kiki Nelissen-Kleipool (www.leveninnu.nl).

Het weekend vindt plaats in de Folkshegeskoalle in het Hoornse bos. De totale kosten bedragen 395 euro voor het weekend op basis van een 2-persoonskamer (2x overnachting, 2x ontbijt en lunch, diner op vrijdag, koffie en thee). Een 1-persoonskamer kost 60 euro extra. De aanbetaling bij reservering bedraagt 125 euro (incl. 21 % BTW)

Ons Mindful ChiRunning weekend Terschelling

hieronder vind je een overzicht van ons Mindful ChiRunning weekend in Terschelling. Wil je meer informatie over deze of andere workshops of heb je een vraag? Stuur gerust een email of neem contact op met via onze contactpagina »

ChiRunning – Weekend Terschelling – Mindful ChiRunning

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Zoek je producten ter ondersteuning?

Kijk eens in onze webshop voor boeken, dvd's en diverse andere producten