ChiWalking - voorbereidingsdag lange wandeltochten

Groei? Ja, maar dan in traagheid, In duurzaamheid, In wederkerigheid, in verbinding
Uit: Dirk De Wachter, De wereld van De Wachter

Lichaam | Mind | Adem

Tijdens mijn jarenlange werk in Zorg & Welzijn heb ik veel mensen begeleid met zingevingsvragen. Deze vragen zijn vragen die door unieke mensen op allerlei verschillende manieren beantwoord worden. Door deze opgedane expertise en het veelvuldig buiten wandelen maakt dat ook ik mezelf door wil ontwikkelen en een volgende stap wil maken.

Samen met Ademtherapeute Belia Visser uit Rijsoord ga ik, lange-wandeltocht-ervaringsdeskundige, workshops in de regio Rotterdam verzorgen hoe je een lange wandeling het beste vorm kan geven. Natuurlijk met veel tips en tops waarbij jouw mogelijkheden centraal staan. De feedback op jouw houding wordt ook aan je teruggekoppeld via beeldmateriaal.

Voorbereidingsdag lange wandeltochten

hieronder vind je een overzicht van onze eendaagse ChiWalking workshops. Wil je meer informatie over deze of andere workshops of heb je een vraag? Stuur gerust een email of neem contact op met via onze contactpagina »

ChiWalking – voorbereiding en tips lange wandeltochten

145,00

Samen met Ademtherapeute Belia Visseruit Rijsoord ga ik lange-wandeltocht-ervaringsdeskundige workshops in de regio Rotterdam verzorgen. Een prachtig idee daadwerkelijk om te zetten naar een concreet idee vergt veel voorbereiding.
Een goed begin is het halve werk!

Naast de praktische zaken is er zeker ook aandacht voor je houding en daaruit voortvloeiende wandelhouding. De feedback op jouw houding wordt ook aan je teruggekoppeld via beeldmateriaal.

Zoek je producten ter ondersteuning?

Kijk eens in onze webshop voor boeken, dvd's en diverse andere producten